Dolce Gusto - Dolce Vita Vanillio kapszula - 16 adag

Kód: 2952
2 190 Ft / db 1 724 Ft ÁFA nélkül 137 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Dolce Gusto kompatibilis DolceVita “Vanillio” kapszula a tej és a vanília ízével csábítja az édes szájú kávéfogyasztókat. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Vita egy olasz gyártó, amely kávéitalokat gyárt a Dolce Gusto® számára, többek közt ezt az ízletes változatot, a “Vanillio”-t.

A Dolce Vita sorozat italai kávézói-stílusban készültek, és különösen alkalmasak azok számára, akik szeretnének spórolni a koffeinnel, vagy a legkisebbek számára, akik még nem állnak készen egy teljes kávéra.

Ez a “Vanillio” néven ismert változat kávé a tej és a vanília ízével csábítja az édes szájú kávéfogyasztókat. Ízletes és klasszikus kombináció, stílusában a cappucino-ra emlékeztet.

Olaszország egy kávé-nagyhatalom, amely régi kávéhagyományokkal rendelkezik, melyek az eszpresszótól a latté-n át a cappuccinóig és sok más jól ismert kávézói klasszikusig terjednek. A Dolce Vita átveszi ezeket a hagyományokat, és ennek jegyében megalkotta különböző kávéitalait.

A Dolce Vita Vanillio-t 16 kapszulát tartalmazó tasakban szállítjuk, amelyek könnyen és gyorsan elkészíthetők Dolce Gusto® gépedben.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: