TASSIMO Szerviz T-DISC

Kód: TASSSTDY
2 190 Ft / db 1 724 Ft ÁFA nélkül 1 095 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A TASSIMO Szerviz T-DISC megkönnyíti a kávéfőző gép megfelelő tisztítását. A szervizlemez számos kávéfőző géppel kompatibilis.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ezt a sárga Tassimo Szerviz T-Disc-et a Tassimo kávéfőzők tisztításához és vízkőmentesítéséhez használják. A TASSIMO Szerviz T-DISC megkönnyíti a kávéfőző gép megfelelő tisztítását. A szervizlemez az alábbi kávéfőző gépekkel kompatibilis:

HAPPY: TAS10XX
TASSIMO JOY: TAS43XX
TAS45XX
TAS47XX
TASSIMO CHARMY: TAS55XX
TASSIMO MY WAY: TAS60XX
TASSIMO CADDY: TAS70XX

A tisztítás lépései:

  1. Töltsük fel a víztartályt, és adjunk hozzá 2 TASSIMO vízkőmentesítő tablettát. Győződjünk meg arról, hogy a tabletták teljesen feloldódtak.
  2. Vegyük ki a szerviz T DISC -et (sárga lemez) a gépből, és helyezzük a vonalkóddal lefelé a kapszulatartó nyílásba. Általában ide helyezi a T DISC vagy a TASSIMO kávékapszulákat.
  3. Helyezzük vissza a víztartályt vízkőoldó oldattal a TASSIMO gépbe.
  4. Helyezzünk egy min. 500 ml-es edényt a pohár helyére.
  5. A vízkőmentesítő program elindításához nyomjuk meg és tartsuk lenyomva az indító gombot 5 másodpercig. A vízkőmentesítő program automatikusan elindul, és körülbelül 30 perc múlva befejeződik. A program befejezését narancssárga fény felvillantásával tudatja velünk a készülék.
  6. Ürítsük ki a használt vízkőmentesítő oldat edényét, és tegyük vissza a gép italkimenete alá.
  7. Öblítsük le és tisztítsuk meg a víztartályt, hogy eltávolítsuk a vízkőmentesítő oldat maradványait. Töltsük fel a víztartályt hideg, friss vízzel a maximális jelzésig, és tegyük vissza a gépbe.
  8. Nyomjuk meg röviden a Start/Stop gombot a tisztítási ciklus elindításához. Amikor a tisztítási folyamat befejeződött, ürítsük ki a tartályt, és tegyük vissza. Ismételjük meg a tisztítási folyamatot (utántöltő tartály és futtatási ciklus) 3-4 alkalommal, hogy biztosítsuk az összes vízkőmentesítő oldat kiöblítését a gépből.
  9. Ha elkészült, nyissuk ki a kapszula fedőnyílását, és vegyük ki a Service T-DISC lemezt. Tegyük vissza a TASSIMO kávéfőző tároló rekeszébe.
  10. Töltsük fel a víztartályt friss hidegvízzel, a max. jelölésig és helyezzük vissza a TASSIMO gépbe. A TASSIMO készüléket ezzel sikeresen vízkőmentesítettük, és újra használatra kész.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: