Tassimo L'Or Espresso Classique kapszula 16 adag

Kód: TASLEC16
Nincs értékelés
2 290 Ft / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 143 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A L’Or egyik bestsellerje, a L’Or Classique egy aromás, sötét pörkölt kávé, igazán finom krémmel. Az íze erős és intenzív, így igazán érezhető a kávé íze.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo L’Or Espresso Classique kávéja hosszú évek óta örömet okoz és csillapítja vásárlóink ​​kávészomját.

A L’Or kompromisszumok nélküli minőségéről és ízárnyalatairól ismert, amelyek túlmutatnak a megszokotton. Tehát ha egy L’Or terméket választ, a kidolgozottság felülmúlhatatlan, az íze pedig nagyszerű.

A L’Or egyik bestsellerje, a L’Or Classique egy aromás, sötét pörkölt kávé, igazán finom krémmel. Az íze erős és intenzív, így igazán érezhető a kávé íze. Jól párosítható tejjel, de természetes édessége azt is jelenti, hogy megfontolandó a cukor teljes elhagyása, ha általában használod.

A L’Or Classique-t a lehető legjobb minőségben készül el a Tassimo készülékben, mert a gép intelligens vonalkód-technológiával felismeri a kapszulát, így pontosan tudja, milyen hőmérsékleten, milyen időre és vízmennyiségre van szükség a tökéletes csésze kávé elkészítéséhez.

Vagyis ez egy olyan kávé, amely valóban megérdemli a “Classique” nevet, mert véleményünk szerint megfelel a legtöbb kávérajongó ízlésének.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tassimo
Súly: 0.136 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: