Tassimo L'Or Espresso Classique kapszula 16 adag

Kód: TASLEC16
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A L’Or egyik bestsellerje, a L’Or Classique egy aromás, sötét pörkölt kávé, igazán finom krémmel. Az íze erős és intenzív, így igazán érezhető a kávé íze.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo L’Or Espresso Classique kávéja hosszú évek óta örömet okoz és csillapítja vásárlóink ​​kávészomját.

A L’Or kompromisszumok nélküli minőségéről és ízárnyalatairól ismert, amelyek túlmutatnak a megszokotton. Tehát ha egy L’Or terméket választ, a kidolgozottság felülmúlhatatlan, az íze pedig nagyszerű.

A L’Or egyik bestsellerje, a L’Or Classique egy aromás, sötét pörkölt kávé, igazán finom krémmel. Az íze erős és intenzív, így igazán érezhető a kávé íze. Jól párosítható tejjel, de természetes édessége azt is jelenti, hogy megfontolandó a cukor teljes elhagyása, ha általában használod.

A L’Or Classique-t a lehető legjobb minőségben készül el a Tassimo készülékben, mert a gép intelligens vonalkód-technológiával felismeri a kapszulát, így pontosan tudja, milyen hőmérsékleten, milyen időre és vízmennyiségre van szükség a tökéletes csésze kávé elkészítéséhez.

Vagyis ez egy olyan kávé, amely valóban megérdemli a “Classique” nevet, mert véleményünk szerint megfelel a legtöbb kávérajongó ízlésének.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tassimo
Súly: 0.136 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz