Tassimo Filter Morning Café XL kapszula 21 adag

Kód: 15069
3 190 Ft / db 2 512 Ft ÁFA nélkül 152 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Morning Café sorozattal a Tassimo egy extra nagy kávét készített, amelyet reggel is élvezhet. Így nem csak egy XL-es kapszulát kap, amellyel megtölthet egy bögrét, hanem egy extra nagy, akár 21 T-Discet tartalmazó csomagot is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Morning Café sorozattal a Tassimo egy extra nagy kávét készített, amelyet reggel is élvezhet. Így nem csak egy XL-es kapszulát kap, amellyel megtölthet egy bögrét, hanem egy extra nagy, akár 21 T-Discet tartalmazó csomagot is.

Ezzel a Morning Café Filterrel kiegyensúlyozott kávét kap, testes kávéízzel, de enyhe alappal és karamell jegyekkel. Íme egy kávé, ami tökéletes reggelire. Mivel a nagy csésze nem csak egy csésze kávét ad ízlés szerint, és elég ahhoz, hogy felébredjen, puha teste azt is biztosítja, hogy ne kapjon kávésokkot.

Ezekkel a kapszulákkal Tassimoja olyan csészét készít, amely stílusában és formájában egy klasszikus fekete filteres kávéfőzőre emlékeztet. Amit kapsz, az egy puha és iható testű kávé, a szokásosnál valamivel kevésbé kifejezett krémmel. Tehát ha főként a hagyományos filteres kávéra vágyik, de nem kell egy egész edényt lefőznie, ezek a kapszulák nagyszerű alternatívát jelentenek.

Más szóval, itt van egy egyszerű kávé, amely jó módja annak, hogy kezdje a napot.

A kapszulákat 21 kapszulát tartalmazó kiszerelésben szállítjuk, így nem fogy ki azonnal mindenből.

Kezdje a napot egy finom TASSIMO Morning Café Filterrel.

Élvezze az új kiegyensúlyozott TASSIMO Morning Café Filtert a népszerű XL csésze méretben, és élvezze a 21 italt tartalmazó Big Pack előnyeit.

Merüljön el TASSIMO színes világában!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
GB Szerző | 2023.01.14
A termékkel elégedett vagyok! Viszont nem tudtam egész kartonnal rendelni ami olcsóbb lett volna! Ezt kissé nehezményezem!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.