Samyang Buldak Ramen Rosé 140 g
Kód: 28143Termék részletes leírása
Samyang Buldak Ramen Rosé 140 g
Tapasztald meg a tökéletes egyensúlyt egyetlen tálban! A fűszeres ázsiai csirke találkozik egy finom, krémes szósszal , amely enyhén édeskés ízt és ikonikus rózsaszín színt kölcsönöz az egész ételnek. Ideális választás a csípős tészta szerelmeseinek, akik egy kicsit visszafogottabb ízvilágra vágynak.
Elkészítési utasítások:
- Tedd a tésztát egy fazékba 600 ml forrásban lévő vízzel, és főzd 5 perc 30 másodpercig.
- 5 perc elteltével leöntjük a vizet, hogy körülbelül 4 evőkanál víz maradjon, és a porral együtt hozzáadjuk a szószt.
- Jól keverjük össze és tálaljuk.
Összetétel: tészta (71,8%) ( búza) liszt, módosított tápiókakeményítő, finomított pálmaolaj, búzából készült glutén, étkezési só, emulgeálószer ( szója lecitin), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-karbonát, nátrium-karbonát, dinátrium-foszfát), sűrítőanyag (guargumi), tokoferolok, zöld tea aromaolaj, riboflavin, citromsav), szósz (18,6%) (víz, fehér cukor, mesterséges csirkearoma ( glutén, szója, zeller ), sajt szósz ( tej, fokhagyma, szója, búza ), szárított, teljes zsírtartalmú tej, mesterséges csirkearoma ( szója, búza ), olaj szója bab, szárított chili paprika ( szója ), szárított pirospaprika ( szója ), szárított élesztő, hagyma, sűrítőanyag (módosított burgonyakeményítő), fokhagyma, só, színtelenített chili kivonat, paprika kivonat, szárított paprika ( szója ), szárított curry ( zeller )), por (9,6%) (szárított egész tej , tejpor, szárított élesztőkivonat ( szója ), szárított fokhagyma ( szezám ), fodros petrezselyem). Olyan üzemben készült, amely az összes ilyen terméket tartalmazó termékeket is feldolgoz egyéb allergének
Tápértéktartalom 100 g-onként: Energiaérték 1703 kJ / 407 kcal, Zsír 12 g, ebből telített zsírsavak 6,4 g, Szénhidrát 64 g, ebből cukrok 5,7 g, Rost 3,6 g, Fehérje 11 g, Só 2,2 g.
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Instant levesek |
|---|---|
| EAN vonalkód: | 8801073115378 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!