Nespresso - Caffitaly Vivace Kávékapszula - 10 adag

Kód: 193
1 190 Ft / db 937 Ft ÁFA nélkül 119 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nespresso Caffitaly Vivace kávékapszula dél-amerikai Arabica keveréke, élénk csipetnyi indiai robustával kiegészítve hangszínét és személyiségét. Kerek és bársonyos ízű.

A Caffitaly Vivace 70 % Arabica / 30 % Robusta, amelyekről bővebben információ található tovább olvasva.

Arabica

\nAz arabica, más néven arab kávé, melyről úgy gondolják, hogy ez az első termesztett kávéfaj, és jelenleg a domináns fajta, amely a globális termelés mintegy 60% -át adja. A (kevésbé savas, keserűbb és magas koffeintartalmú) robusta babból (C. canephora) előállított kávé teszi ki a fennmaradó kávétermelés nagy részét. Az Arabica kávé eredetileg Etiópiából származik, és először Jemenben termesztették, amit a 12. századból fennmaradt dokumentumokból tudunk.\n

Robusta (Canephora) kávébab

A Coffea Canephora leggyakoribb fajtája Robusta, az Arabica távoli rokona. Annak ellenére, hogy zamatát kevésbé kifinomultnak tekintik, a Robustát széles körben használják az eszpresszó keverékekben, mivel ismert, hogy jobb krémet (a krémes réteget egy eszpresszó tetején található) készít, mint az Arabica. Keményebb, ellenállóbb a betegségekkel és jobb termést hoz. Emellett több koffeint is tartalmaz!

Intenzitás 8/10

Tartalom: 10 kapszula 5,5 g pörkölt és őrölt kávéból.

Kompatibilis az összes Nespresso®* Original Line géppel

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: