Dolce Gusto - Must Ristretto Kapszula - 16 adag

Kód: 1662
1 790 Ft / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 112 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Dolce Gusto kompatibilis Must Ristretto kávékapszulában dominálnak az édes és krémes jegyek, amelyek intenzív és értékes ízek keringőjébe csábítanak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto kompatibilis Must Ristretto kávékapszulában dominálnak az édes és krémes jegyek, amelyek intenzív és értékes ízek keringőjébe burkolják a szájpadlást, világos csipetnyi csokoládéval, mandulával és dióval. Teljes és lebilincselő keverék, amely tökéletesen ötvözi az édességet, a finomságot, az intenzitást és a sűrűséget.

A Ristretto egy rövid kávé (30 ml dupla kosárból) egy nagyobb koncentrációjú eszpresszó kávéból. Ugyanannyi őrölt kávéból készül, de finomabb őrléssel (20-30 másodperc alatt) őrlik, feleannyi víz felhasználásával. Egy normál rövid kávé nézhet úgy ki, mint egy Ristretto, de a valóságban csak gyengébb, hígabb kávé lenne. A Ristretto (ami olaszul “rövidített, keskeny”) ellentéte egy lungo (“hosszú”), ami hosszú kávé. A franciák a ristretto -t café serré -nek nevezik.

Függetlenül attól, hogy kézi erővel működő gépet vagy automata gépet használnak, a szokásos dupla adag általában 14–18 gramm őrölt kávé, amelyet 60 ml-re öntenek fel. Így a “kettős ristretto” ugyanannyi kávébabot tartalmaz, de csak egy pohár ital formájában.

Összetétel: 80% Arabica 20% Robusta

A Dolce Gusto Must Ristretto kávékapszulához javasolt víz mennyisége: 35 ml

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: