Felhívás! Kedves Vásárlóink, a telefonos ügyfélszolgálatunk július 22 és 26 között szünetelni fog! Kérjük, ha bármi kérdésük van, e-mailben jelezzék az info@tomilla.hu címűnkön. Megértésüket köszönjük!

Dolce Gusto - Must Lungo Kapszula - 16 adag

Kód: 1644
1 790 Ft / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 112 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Dolce Gusto Must Lungo kávékapszuláinak célja az intenzív és hosszan tartó élvezet, a lenyűgöző kakaó, a fűszeres mandula és a pirított dió aromás jegyei között.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Must Lungo kávékapszuláinak célja az intenzív és hosszan tartó élvezet, a lenyűgöző kakaó, a fűszeres mandula és a pirított dió aromás jegyei között. Az ízek az intenzív és ugyanakkor finom keverék tökéletes kontrasztjában olvadnak, döntő, de sima, bársonyos, de gazdag. Minden doboz 16 kapszulát tartalmaz, amelyek KELL Dolce Gusto®* kompatibilisek.

A Lungo (olaszul “hosszú”) egy olyan kávéital, amelyet eszpresszógép segítségével készítenek olasz stílusú kávé készítéséhez. A rövid fekete (egyetlen eszpresszó) több vízzel (általában kétszer annyi), ami nagyobb kávét eredményez.

A normál eszpresszóadagolás 18-30 másodpercet vesz igénybe, és 25-60 ml -t tölt be, míg a lungo akár egy percet is igénybe vehet, és 130-170 ml -t is megtölthet. Az adag kivonási idejét a különféle kávébabok (általában Arabica és Robusta keveréke) fajtája, őrlése és a gép által kifejtett nyomás határozza meg.

Ahogy a víz mennyisége növekszik vagy csökken a normál adaghoz képest, az arány megváltozik. Mivel a kávé ízkomponensei különböző sebességgel oldódnak. Emiatt a hosszú vagy rövid kávé nem tartalmazza ugyanazt az összetevők arányát, mint a normál kávé. Ezért a ristretto nem egyszerűen kétszer olyan erős, mint a szokásos adag, és a lungo sem fele erősségű. Ezenkívül, mivel az espresso nyomás alatt készül, a lungo ízlése és összetétele nem azonos a más módszerekkel előállított kávéval. Még akkor sem, ha azonos arányban készítenek vizet és őrölt kávét.

A Dolce Gusto Must Lungo kapszula felhasználáshoz javasolt vízmennyiség: 120 ml.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz