Dolce Gusto - Dolce Vita Macaron kapszula - 16 adag

Kód: 7165
1 890 Ft / db 1 488 Ft ÁFA nélkül 118 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Dolce Gusto kompatibilis “Macaron Alla Mandorla” kapszula a mandula és a macaron ízével csábítja az édes szájú kávéfogyasztókat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Vita egy olasz gyártó, amely kávéitalokat gyárt a Dolce Gusto® számára, többek közt ezt az ízletes változatot, a “Macaron”-t.

A Dolce Vita sorozat italai kávézói-stílusban készültek, és különösen alkalmasak azok számára, akik szeretnének spórolni a koffeinnel, vagy a legkisebbek számára, akik még nem állnak készen egy teljes kávéra.

Ez a “Macaron Alla Mandorla” néven ismert változat a mandula és a macaron ízével csábítja az édes szájú kávéfogyasztókat . Ízletes és klasszikus kombináció, stílusában a  tejeskávéra emlékeztet.

Olaszország egy kávé-nagyhatalom, amely régi kávéhagyományokkal rendelkezik, melyek az eszpresszótól a latté-n át a cappuccinóig és sok más jól ismert kávézói klasszikusig terjednek. A Dolce Vita átveszi ezeket a hagyományokat, és ennek jegyében megalkotta különböző kávéitalait.

A Dolce Vita Macaron-t 16 kapszulát tartalmazó tasakban szállítjuk, amelyek könnyen és gyorsan elkészíthetők Dolce Gusto® gépedben.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: