Tassimo Jacobs Monarch kapszula 16 adag

Kód: 15387
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Tassimo Monarch-al a Jacobs kávégyártó vállalat most megalkotta a közepesen pörkölt kávék királyát kapszulás változatban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Monarch-al a Jacobs kávégyártó vállalat most megalkotta a közepesen pörkölt kávék királyát kapszulás változatban.

A minőségi kávénak ez az egyedülálló keveréke a kávéaromák igazi ízrobbanása, amely teljesen egyedülálló ízhatást nyújt. A kávét a Jacobs kávészakértői gondosan választják ki, akik 1895 óta hatalmas tudásra tettek szert a kávé, a pörkölés és a kávétípusok kiválasztásában.

Ha egyedi és különleges aromájú,  közepesen pörkölt kávét szeretnél vendégeinek kínálni, válaszd a Jacobs Monarch-ot.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.