TASSIMO Gevalia Original Kapszula 16 adag

Kód: TASSGEVO
Nincs értékelés
2 290 Ft / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 143 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Tassimo Gevalia Original egy kiegyensúlyozott kávé közepesen pörkölt arabica babból, amely csodálatos aromát kölcsönöz a kávénak. A kávé gazdag ízű és kissé keserű utóízű.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Gevalia Original egy kiegyensúlyozott kávé közepesen pörkölt arabica babból, amely csodálatos aromát kölcsönöz a kávénak. A kávé gazdag ízű és kissé keserű utóízű.

A Gevalia Skandinávia legnagyobb kávémárkája, és 1920 óta készít kávét, amely kiváló minőségű, nagyszerű ízű kávét ad. Kezdd a napot egy ízletes Tassimo Gevalia Original elfogyasztásával!

A svédországi Gävle -ben (latinul Gevalia) található Gevalia -t 1853 -ban Svédországban a Victor Theodore Engwall & Co KB kereskedelmi vállalat mutatta be. Jacob Engwall 1963 és 1972 között volt vezérigazgató. 120 éves családi vállalkozásként 1971 -ben eladták a Mondelēz International elődvállalatának, a General Foods -nak.

 

A legtöbb Gevalia kávét Svédországban, Dániában és a balti térségben értékesítik, de egy részét Amerikába exportálják. A Gevalia jelenlegi észak-európai sikereinek nagy részét egy jól ismert és régóta futó, “váratlan látogatók” témájú marketingkampánynak köszönheti, amely a kilencvenes évek elején kezdődött.

A kampány a nyomtatott hirdetéseken és filmreklámokon kívül Svédországban nyilvános helyeken tengeralattjárókkal és repülőgépekkel felszerelt installációkat is bemutatott.A Gevalia 1983-ban kezdte meg az észak-amerikai értékesítést postai csomagküldő szolgáltatáson keresztül. A Gevalia talán legismertebb az ingyenes kávéfőző bevezető kínálatáról és más, kávéhoz kapcsolódó ösztönzőkről. Ezeket az ajánlatokat látták a magazinhirdetésekben, a közvetlen levelezésekben és a televíziós reklámokban, de később utolérték őket az online hirdetések. Ezen Gevalia.com hirdetések némelyike ​​a 2005 -ös Hypertouch alapú per alapja volt. 2013 szeptemberében a Gevalia bemutatta a különleges italokat tartalmazó K-csészéket valódi tej felhasználásával.

Gevalia hirdetés

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: