Tassimo Classic 29 Darabos Kapszula Mix

Kód: TASSMIX30
7 990 Ft / db 6 291 Ft ÁFA nélkül 276 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

Tassimo Classic Mix kávékapszulák lenyűgöző ízben széles választékban. Szerezd be a 29 darab kapszulát tartalmazó csomagot.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Tassimo Classic Mix kávékapszulák lenyűgöző ízben széles választékban. Szerezd be a 29 darab kapszulát tartalmazó csomagot, amelyből kedvedre válogathatsz hangulatod szerint. Vendégeid biztosan nagyra értékelik majd a kínálatot, a Tassimo Classic Mix összeállításban 12-15 féle változó tartalmú kapszula található. Ezt biztos nem unod meg egyhamar.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.