NIVONA CAFEROMATICA NICR 960

Kód: 4481
615 090 Ft / db 484 323 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

A NICM 1000 tejtartály a kávéfőző része

A NIVONA továbbfejleszti a hagyományos kávékészítést az Art Coffee-ban, és bemutatja az új 9-es termékcsaládot.

A NIVONA NICR 960 kávéfőző egy kényelmes kávéfőző, amely olyan új , rendkívül csendes darálóval van felszerelve, mint eddig szinte egyetlen más automata kávéfőző sem, az Aroma Pre-Select rendszernek köszönhetően a Barista beállítások lehetősége új típusú NIVONA kávékhoz. , a OneTouch Spumatore Duo funkció két csésze cappuccino egyidejű elkészítésére vagy akár 9 ital beállítására a SAJÁT KÁVÉM módban az összes recept élő programozásával. Mindezt egy nagyméretű érintőképernyő vezérli és állítja be, amely egy új működési koncepciót képvisel a még nagyobb kényelem érdekében. A Bluetooth vezérlés vagy a víztartály nyolc színben történő megvilágításának lehetősége csak egy kellemes kiegészítő, amely nem lep meg.

Egyikünk sem látja a jövőt, de a 9-es sorozatú automata kávéfőző minden csésze kávéjával megkóstolható . Kapható 2018 novemberétől.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A legjobb módja annak, hogy élvezze a kávét

Három aromaprofil a maximális aromáért és az ideális extrakciós sebességért. Az Aroma Balance System gondoskodik arról, hogy az őrölt kávé oldható frakciója optimálisan kinyerhető legyen. A természetes termékből víz és nyomás segítségével vonják ki az aromákat, zsírokat, keserű anyagokat, savakat és ásványi anyagokat. A kávékészítés minden művészete az anyagok kiegyensúlyozott keverékéből áll, hogy harmonikusan kiegyensúlyozott italt hozzon létre. Ennek a rendszernek 3 aromás profilja van: dinamikus (dinamikus), állandó (konstans) és intenzív (intenzív) , ezért eddig egyetlen más automata kávéfőző sem került ennyire közel egy karos kávéfőzőhöz.

Nem minden kávébab tud fantasztikus eszpresszót vagy kávét varázsolni. De jó babszemekkel és megfelelő pörköléssel a NIVONA kávéfőző átveszi a munka többi részét és biztosítja a sikeres eredményt. Ha fokozatosan beállítja az egyéni aromaprofilokat, teszteli az egyes italokat és összehasonlítja az eredményeket, biztosan megtalálja kedvencét. Típustól és sülttől függően (világos/közepes/sötét sült, Arabica/Robusta, savas/nem savas) rengeteg nagyszerű és ízletes lehetőség áll rendelkezésre. Ez mindig a babkávé típusától és a pörköléstől függ.

Az Aroma Balance System azt utánozza, amire eddig csak a baristák voltak képesek. Csak egyféle kávébabbal sokféle íz érhető el, a gyümölcsöstől a savanyútól a diósig és az enyhén a kifejezetten keserűig.

Nivona

Ezenkívül ez a kávéfőző Barista beállítási lehetőséggel rendelkezik az új típusú NIVONA kávékhoz az Aroma Pre-Select funkciónak köszönhetően.

Nivona 960

Színes érintőképernyő

A kávéfőző kényelmes működését az új és különösen nagy, 5"-es érintőképernyő fokozza, melynek köszönhetően egyértelműen és egyszerűen kiválaszthatja előre beállított italát, vagy elindíthatja a karbantartáshoz szükséges higiéniai programokat.

Az általános kezelés nagyon egyszerű és intuitív – a kávéfőző rendszerben rögzített részletes utasítások lépésről lépésre végigvezetik Önt. Minden kommunikáció cseh nyelvű szöveggel és egyértelmű szimbólumokkal történik. A kávéfőzővel 5 fokozatban állíthatja be a kávé intenzitását , az MCS szelep segítségével 4 fokozatban a kávé hőmérsékletét , valamint a szemes kávé egyedi őrlésének szintjét . A kimenet magassága is állítható, akár 14 cm-ig. Ezzel egyidejűleg a kijelzőn megjelenik a víz vagy kávé utántöltés szükségessége, mivel a kávéfőző automata vízszintet és szemeskávé-tartalmat figyel .

Nivona 960

Extra csendes daráló és OneTouch Spumatore Duo funkció

A NIVONA NICR 960 egy új extra halk darálóval van felszerelve, amely olyan halkan működik mint eddig szinte egyetlen más automata kávéfőző sem. A OneTouch Spumatore Duo funkció egyszerre két kávékülönlegesség elkészítését biztosítja. És nem csak a feketék, hanem a tejesek is. Egyszerre két cappuccinót vagy latte macchiatót készíthet. A Cappuccino Ínyérnek köszönhetően még a tejkülönlegességek beállítását is pontosan tetszés szerint választhatja ki: 1. először kávé, majd tej/tejhab, 2. először tej/tejhab, majd kávé, 3. kávé és tej a Ugyanakkor. Ezzel a modellel minden kávés-tejes ital zöld utat kap.

Nivona 960

Modern megjelenés és hangulat

A modern technológiákat modern dizájn is kiegészíti, így a NIVONA NICR 960 két szín közül választhat a csészék vagy a víztartály megvilágításához. Akár 8 különböző szín közül is kiválaszthatja kedvencét. Ezért is lesz ez a kávéfőző mindenekelőtt a modern irodákban vagy otthonokban.

Az integrált Bluetooth az alkalmazáson keresztüli kényelmes vezérléshez ma már magától értetődő. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően okostelefonnal vagy táblagéppel vezérelheti a készüléket, figyelheti a statisztikákat vagy módosíthatja az italbeállításokat. Csak töltse le az ingyenes Nivona alkalmazást, párosítsa a készüléket teljesen automata kávéfőzőjével, és a távirányító készen áll.

Az alkalmazás elérhető az App Store-ban vagy a Google Playen.

Nivona 960

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

 • Különösen nagy, 5 hüvelykes érintőképernyő, új kezelési koncepció a nagyobb kényelem érdekében
 • Kifejezetten csendes daráló, amilyenhez eddig szinte egyetlen más automata kávéfőző sem rendelkezik
 • Barista beállítások az új NIVONA kávétípusokhoz az Aroma Pre-Select funkciónak köszönhetően
 • A OneTouch Spumatore Duo funkció két cappuccinóhoz egyszerre, immár az érintőképernyővel is
 • Aroma Balance System: Három aromaprofil a maximális aromáért és az ideális extrakciós sebességért
 • MY KÁVÉM akár 9 italhoz, lehetséges az összes recept programozása élőben
 • Integrált bluetooth – a kényelmes vezérléshez az alkalmazással
 • 2,2 literes víztartály, extra nagy gabonatartály
 • Víztartály világítás nyolc színben
 • Kivehető főzőegység a higiénikus tisztításhoz
 • Az előre beállított és tárolt italok közvetlen kivétele
 • Lehetőség a kávé hőmérsékletének 4 fokozatra állítására az MCS szelep segítségével
 • A csészék kétszínű megvilágítása az optikai élvezet érdekében
 • A kávé intenzitása 5 fokozatban állítható
 • A melegvíz beállítási funkciója négy fokozatban
 • ECO mód áramtakarékos funkcióval, 0 Wattos kapcsolóval
 • Higiénikus programok a karbantartáshoz: Tisztítás, vízkőmentesítés és öblítés egyetlen gombnyomással
 • Állítható magasságú kávékimenet 14 cm-ig
 • A vízszint és a kávébab-tartalom automatikus ellenőrzése
 • Egyénileg állítható őrlési fokozat, Cappuccino Connaisseur
 • Tartó a tejcsőhöz a kimeneten
 • Fedő az aroma megőrzéséhez, hely egy adag őrölt kávé számára
 • Hátsó kerekek a jobb mobilitás érdekében
 • Aromatica rendszer 15 bar szivattyúnyomással
 • Tartalmazza a CLARIS édesvízszűrőt, tisztító tablettákat, tejcsövet és adagolókanalat
 • Átlátszó műanyagból készült tejtartóval (1 l)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nivona kávéfőzők
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz