Dolce Gusto - Nescafé Mexico Grande kapszula 12 adag

Kód: 4769
2 300 Ft / db 1 811 Ft ÁFA nélkül 192 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Dolce Gusto kompatibilis Nescafé Mexico Grande kapszula 12 adag-os kiszerelésben.

Intenzitás: 7/13

Ajánlott mennyiség: nagy pohár

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fedezze fel a biotermesztésű arabicát és robustát. Imádni fogja a mexikói Chiapas régióból származó lassan érett kávébab ízét, gazdag pörkölt mogyoró és szilva felhanggal, ideális esetben egy nagy bögrében.

Ezeknek az organikus kávészemeknek időbe telik, mire beérnek, és teljesen kifejtik hihetetlenül gazdag ízeiket és aromáikat, miközben árnyékban, buja fák teteje alatt nőnek, ahol a madarak énekelnek. Csak adj hozzá egy csepp tejet, és a praliné ízletes jegyeit is észreveszed.

Chiapasban nemcsak a különböző kultúrák virágoznak, hanem a kávé különböző fajtái is. Ilyen például a kivételes bio arabica és robusta, amit ebben a csésze kávéban megkóstolhatsz. A Grown Respectfully programunkkal segítjük a gazdákat és közösségeiket ennek a minőségi kávénak a felelősségteljes termesztésében, méltányos bevételt biztosítva számukra, miközben megakadályozzuk bolygónk pusztítását.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dolce Gusto
Súly: 0.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.