Dolce Gusto - Nescafé Espresso Peru 100% Arabica kapszula 12 adag

Kód: 3107
1 990 Ft / db 1 567 Ft ÁFA nélkül 166 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Dolce Gusto kompatibilis Nescafé Espresso Peru 100% Arabica kapszula 12 adag-os kiszerelésben. Nagyszerű íz, amely egyszerűen elkészíthető.

A csomag 12 kapszulát tartalmaz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az új NESCAFÉ Dolce Gusto "Absolute origin" prémium kávécsalád egy adott származási országból származó és ökológiai minősítésű, azaz BIO kávét képvisel. Karos kávéfőző (15 bar-ig) segítségével professzionális minőségű Espresso Peru kávét készíthet sűrű, bársonyos krémes habbal. A hermetikusan lezárt kapszuláknak köszönhetően a kávé megőrzi frissességét és minőségét.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nescafé
Súly: 0.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.