Illy Dark Intenso Arabica őrölt kávé 250 g

Kód: 2295
3 190 Ft / db 2 512 Ft ÁFA nélkül 1 276 Ft / 100 g
Raktáron (>5 db)

Az Illy Dark kávé az IllyCaffé termékcsalád legerősebb ízű kávéja. Ez egy erősen pörkölt kávé, nagyon markáns, telt illatú, teltebb testtel, aminek ízében egy csipetnyi csokoládé, sült kenyér és egy pici karamell nyoma is felismerhető.

100 % Arabica

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Illy SG Dark kávé 100%-ban arabica , enyhe savval és telt aromával. Nagyon alkalmas eszpresszó készítésére. A Trabeze egy erősebb ízű kávé, mint a klasszikus piros Illy, ugyanannyi koffeint tartalmaz. Alacsony koffeintartalma miatt egész napos ivásra alkalmas. Az arabica bab Dél- és Közép-Amerikában, Indiában és Afrikában őshonos.

Hagyományos trieszti pörkölő pörkölte. Az Illy Caffé céget 1933-ban alapította Francesco Illy, az az ember, aki a minőségi olasz kávé mellett egy gépet is adott a világnak annak feldolgozásához: Az első eszpresszógép. Az Illycaffé története abban a városban kezdődik, ahol sok más olasz pecsenyesütő történetét írták és írják ma is: Triesztben. Ez a kikötő, amely mindig is a régió hagyományos kereskedelmi kereszteződése volt, sok kávépörkölőt adott a világnak, és az Illycaffé a legjobbak közé tartozik. Illy Anna nővér és Ricardo Illy testvér.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Őrölt kávék
Súly: 0.25 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: