Tassimo Jacobs Krönung Kräftig kapszula 16 adag

Kód: 15201
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Tassimo Jacobs Krönung Kraft XL-je a tökéletes kapszula, hogy élvezze a kávé klasszikus kényeztető aromáját egy új és intenzív, extra nagy formátumban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Jacobs Krönung Kraft XL-je a tökéletes kapszula, hogy élvezze a Jacobs Krönung kávé klasszikus kényeztető aromáját egy új és intenzív, extra nagy formátumban. Ha Ön a Jacobs Krönung rajongója, most egy nagyobb, 195 ml-es XL-es tartályban is élvezheti kedvenc kávéját.

Ez a kitűnő kávé ideális a reggeli ébredéshez, és kiváló energialöketet kínál csodálatos, testes ízzel párosítva. A Jacobs Krönung Kraft kávéval a hagyományos német Jacobs cég erős, filteres ízű kávét szállít. A Jacobs Krönung Kraft XL a kiváló minőségű, aromás kávét és a nagyobb adagokat jelenti. Csak készítse elő a nagy bögrét, helyezze be a T DISC-t, és kevesebb mint egy perc alatt kész is a kávé.

Egy dobozban 16 db Jacobs Krönung erős XL betét található 16 adaghoz. A párnák minden Tassimo T-Disc kávéfőzőhöz alkalmasak.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A kiürült kapszulákat és a csomagolást igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.