Dolce Gusto - Nescafé Almond Flat White kapszula 12 adag

Kód: 6648
2 090 Ft / db 1 646 Ft ÁFA nélkül 174 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Nescafé Dolce Gusto Almond Flat White 12 db kapszula.

Ízletes alternatíva vegán étrendhez is..

Részletes információ

Termék részletes leírása

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Almond Flat White, ízletes alternatívája a tejtermékeknek vegánok számára.

Ez a kávé tökéletes  tökéletesen kiegyensúlyozott, a mandula ízének és az enyhén pörkölt kávé krémes jegyeivel komponált.

A kávé Délkelet-Ázsiából származik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nescafé
Súly: 0.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.