Dolce Gusto - Cioko Buono Forrócsoki Kapszula - 10 adag

Kód: 6444
1 790 Ft / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 179 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Dolce Gusto Cioko Buono Forrócsoki kapszula nem tartalmaz hozzáadott cukrot, emellett laktóz-és gluténmentes ital gyerekeknek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Cioko Buono Forrócsoki kapszula nem tartalmaz hozzáadott cukrot, emellett laktóz-és gluténmentes ital gyerekeknek.

A forró csokoládé, más néven forró csoki, amely reszelt csokoládéból, olvasztott csokoládéból vagy kakaóporból, felmelegített tejből vagy vízből és általában édesítőszerből áll. A forró csokoládét tejszínhabbal vagy mályvacukorral tölthetjük fel. Az olvasztott csokoládéból készült forró csokoládét néha forrócsokoládénak nevezik, amelyet kevésbé édesség és vastagabb állag jellemez.

Az első csokoládé italt állítólag a maják körülbelül 2500–3000 évvel ezelőtt hozták létre, és a kakaóital i.sz. 1400 -ig az azték kultúra nélkülözhetetlen része volt, amelyet xocōlātl néven emlegettek. Az ital népszerűvé vált Európában, miután Mexikóból az új világban bevezették, és azóta számos változáson ment keresztül. A forró csokoládét még gyógyászatilag is használták olyan betegségek kezelésére, mint a máj- és gyomorbetegségek.

A forró csokoládét világszerte fogyasztják, és többféle változatban kapható, beleértve a latin -amerikai fűszeres csokoládé para mesa-t, az Olaszországban felszolgált nagyon vastag cioccolata calda -t és az a la taza csokoládét Spanyolországban, valamint az Egyesült Államokban fogyasztott vékonyabb forró kakaót.

Ahogy minden más esetben, a Foodness a Dolce Gusto Cioko Buono Forrócsoki esetében is Fair Trade hálózatokon keresztül szerzi be az alapanyagul szolgáló kakaót, amely biztosítja, hogy a termelők is korrekt juttatásban részesülnek.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: