Nespresso - René Espresso Costa Rica kapszula 10 adag

Kód: NPRCCRI10
790 Ft / db 622 Ft ÁFA nélkül 79 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Nespresso René Espresso Costa Rica kávégépekhez készült kapszulák kiváló kávét tartalmaznak, amelyet 100%-ban Arabica babból pörkölnek. Közepes sav, egzotikus, finom íze és erős aroma a fő ismertetőjegye ennek a kávénak, amely minden bizonnyal megnyeri a tetszését, és garantáltan visszatér hozzá.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nespresso René Espresso Costa Rica kávégépekhez készült kapszulák kiváló olasz kávét tartalmaznak, amelyet 100%-ban Arabica babból pörkölnek.

Közepes sav, egzotikus, finom íze és erős aroma a fő ismertetőjegye ennek a kávénak, amely minden bizonnyal megnyeri a tetszését, és garantáltan visszatér hozzá.

A kávét először 1808-ban telepítették Costa Ricában, és az 1820-as évekre már megelőzte a dohányt, a cukrot és a kakaót, mint elsődleges exportcikket. A kávétermelés a 20. századig is Costa Rica fő jóléti forrása maradt, létrehozva a termelők gazdag osztályát, az úgynevezett Coffee Barons-t. A bevétel segített az ország modernizálásában.

Az exportált kávé nagy részét a Közép-fennsíkon található főbb lakossági központok környékén termesztették, majd ökrös szekerekkel szállították a csendes-óceáni Puntarenas kikötőjébe, miután a főút 1846-ban megépült. Az 1850-es évek közepére a kávé fő piaca Nagy-Britannia volt. Hamarosan kiemelt feladattá vált egy hatékony szállítási útvonal kidolgozása a Közép-fennsíktól az Atlanti-óceánig. Ebből a célból az 1870-es években a Costa Rica-i kormány szerződést kötött Minor C. Keith amerikai üzletemberrel, hogy építsenek vasútvonalat San Joséból Limón karibi kikötőjébe. Az építkezés, a betegségek és a finanszírozás terén tapasztalható óriási nehézségek ellenére a vasút 1890-ben elkészült, ami jelentősen felgyorsította a logisztikai folyamatokat.\n\nA kapszulák hermetikusan zártak, ami nem csak a kiváló ízt, hanem a kávé aromáját is garantálja.

A kapszulák teljes mértékben kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A cég családi vállalkozásként indult több mint 27 évvel ezelőtt, és most a tulajdonosok második generációja vezeti az üzletet. René és Celmar márkanév alatt sokféle kávét forgalmaznak. Vállalkozásuk a hagyományos kávé- és teagyártás sokéves tapasztalatára épült és az élen járnak az új ,egy adagos kávé- és teatermékek piaci trendjeiben.