Tassimo Coffee Shop Hazelnut Praline Latte Kapszula 8 adag

Kód: 9632
2 490 Ft / db 1 961 Ft ÁFA nélkül 311 Ft / 1 db
Raktáron

Tassimo Hazelnut Praline Latte kapszula gazdag, édes mogyorós latte a Coffee Shop kínálat különlegessének személyében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Tassimo Hazelnut Praline Latte kapszula gazdag, édes mogyorós latte a Coffee Shop kínálat különlegessének személyében. Az eszpresszó, a krémes mogyoró praliné íze és a lágy habos tej izgalmas kombinációja. Igazi csemege a latte szerelmeseinek. Ez a termék tejszármazékokat tartalmaz.

A pralinét eredetileg Franciaországban alkotta meg Plessis-Praslin marsall szakácsa (1602–1675), a praline szó a Praslin névből származik.  A korai praliné egész mandula volt, egyenként karamellizált cukorral bevonva, sötét nugáttal. Bár az új világot ekkorra már felfedezték az európaiak, az onnan származó csokoládétermelő kakaót eredetileg nem hozták összefüggésbe a kifejezéssel. Az európai szakácsok helyi diót, például mandulát és mogyorót használtak.

A karamell bevonatú dió őrlésével készült port pralinénak nevezik, és sok sütemény és fagylalt alapanyaga. Miután ezt a port csokoládéval összekeverték, franciául praliné lesz, amelyből megszületett a francia csokoládé praliné. A praliné szót köznyelven használják Franciaországban és Svájcban, hogy ezekre a különböző csokoládéval bevont finomságokra utaljanak, amelyeket angolul egyszerűen “csokoládéknak” neveznek. A kontinentális Európában a praliné szó gyakran ezt a dióport vagy a belőle készült csokoládépasztát jelenti, amelyet széles körben használnak a csokoládé töltelékéhez. Az Egyesült Királyságban ez a kifejezés vagy a pralinéra (a csokoládé töltelékére), vagy ritkábban az eredeti, teljes diós pralinére utalhat.

A Tassimo kapszulák egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc Tassimo Hazelnut Praline Latte kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.