Tassimo Suchard Forrócsoki Kapszula 16 adag

Kód: 12250
Nincs értékelés
2 490 Ft / db 1 961 Ft ÁFA nélkül 156 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Tassimo Suchard kávékapszulák segítségével most finom forró kakaót készíthetsz a Suchard csokoládé ízével a saját Tassimo gépeden!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Suchard kávékapszulák segítségével most finom forró kakaót készíthetsz a Suchard csokoládé ízével a saját Tassimo gépeden! A Suchard egy jól ismert svájci csokoládé márka, amely kiváló minőségéről ismert.

Ez egy krémes és nem túl édes kakaóital, sok csokoládé ízt tartalmaz. Tökéletes a hideg téli napokra.

Mit kell tudni a Suchardról?

Philippe Suchard 1826 -ban nyitotta meg a Chocolat Suchard gyárát Serrières -ben, Neuchâtel szomszédságában, Svájcban. A közeli folyó vízenergiáját használta fel a malmok meghajtására kétfős gyárában. Suchard őrlő malmot használt, amely gránitlemezből és több előre -hátra mozgó gránithengerből állt. Ezt a kialakítást ma is használják a kakaópaszta őrléséhez.

A csokoládé nem volt olcsó vagy mindenki számára könnyedén elérhető termék. Suchard csokoládé karrierje elején anyagi gondokkal küszködött. Első sikereit 1842 -ben érte el, ez fellendülést indított el, és csokoládéi hamarosan díjakat nyertek az 1851 -es londoni nagykiállításon és az 1855 -ös párizsi egyetemi kiállításon. A 19. század végére Suchard lett a legnagyobb csokoládégyártó.

Suchard nemcsak a csokoládé üzletben volt érdekelt, hanem más területek iránt is érdeklődött. 1834 -ben bemutatta és kapitánya volt az első gőzösnek, az Industrielnek a Neuchâtel -tavon. A folyóvíz kezelése és az árvizek irányítása iránti érdeklődése a Neuchâtel -tó vízszintjének süllyedéséhez vezetett. A leeresztett tó partvonala feltárta a kelta La Tène települést, amely Kr.e. 450 körül nyúlik vissza.

1837 -ben Svájcban is megpróbálta bevezetni a selyemhernyó -kultúrát, de a selyemhernyókat egy 1843 -as járvány elpusztította. A Közel -Keleten tett utazásai eredményeként épített egy kiegészítést az otthonához, amelyet minaretekkel egészített ki.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tassimo
Súly: 0.32 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: