Nespresso - L'Or Espresso Estremo alumínium kapszula 10 adag

Kód: 4773
1 590 Ft / db 1 252 Ft ÁFA nélkül 159 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Estremo alumínium kapszula 10 adagos kiszerelés.

A LUNGO ESTREMO egy misztikus utazás a sötétben pörkölt eszpresszó fűszeres jegyekkel felerősített aromája mögött, melynek köszönhetően rendkívül erős és teljes értékű kávéélményben lesz része.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A L´OR kávé világa

Történelem

A L'OR márkát 1992-ben alapították Franciaországban, és a cél mindig is az volt, hogy a világ legjobb kávéját kínálja. Azóta a L'OR kávé intenzív ízélményekkel csábítja el a fogyasztók érzékeit. 2010-ben a L'OR a francia határokon túlra terjeszkedett a L'OR Espresso kávékapszulák piacra dobásával.  Ma a L'OR márka páratlan kávéminőséget kínál minden kávészegmensben.

A L'OR márka

Minden csésze L'OR kávét kínál tiszta kávé élvezet. Hagyja, hogy magába szívja az intenzív illat. Fedezze fel a finom és gazdag íz egyensúlyát. Fedezze fel az aranyat. Fedezze fel az L'OR-t.

A L'OR kávé pörkölés és őrlése

A L'OR kávé a legjobb minőségű kávészemekből készül. A L'OR kávéra jellemző pörkölési folyamat a kávébabot intenzív hőmérsékletnek teszi ki, amely mély színt, egyedi ízeket és minden fajtára jellemző tulajdonságot ad nekik. Élvezze a gazdag kávét, a tökéletesen pörkölt és őrölt kávészemek termékét, borostyán színű krémes réteggel.

UTZ

Minden L'OR keverék készül fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból, és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A L'OR kávékapszulák együttműködnek a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok bevezetésének elősegítése érdekében. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Kiegészítő paraméterek

Kategória: L'OR
Súly: 0.055 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: