Nescafe Latte Milky & Foamy instant kávé 8 x 15 g

Kód: 6591
990 Ft / db 780 Ft ÁFA nélkül 124 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

NESCAFÉ CLASSIC Latte instant kávé, 8 zacskó x 15 g (120 g)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A NESCAFÉ Latté instant kávé a kávé, a tej és a cukor nagyszerű kombinációja gazdag tejhabbal.

A praktikus, egyadagos zacskókban található csomagolásnak köszönhetően kedvenc Latté elkészítése még egyszerűbb .

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Instant kávék
Súly: 0.12 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.