Nescafé Gold Origins Colombia instant kávé 90 g

Kód: 6684
1 690 Ft / db 1 331 Ft ÁFA nélkül 1 878 Ft / 100 g
Elfogyott
A tétel elfogyott…

Nescafe Gold Origins Colombia instant kávé 90 g.

100% Arabica kávé.

Kávé üvegedényben.

 

< p > 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Próbálja ki a NESCAFÉ GOLD ORIGINS Kolumbia finom, enyhén gyümölcsös ízét.

Ez a kávé csak válogatott Kolumbiából származó Arabica babból készül.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Instant kávék
Súly: 0.09 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.