Nescafé 2 in 1 Coffee & Creamer instant kávé 10 x 8 g

Kód: 6588
690 Ft / db 543 Ft ÁFA nélkül
Elfogyott
A tétel elfogyott…

NESCAFÉ 2 az 1-ben, instant kávé, 10 zacskó x 8 g (80 g)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ital porban – instant kávé.

Új NESCAFÉ 2 az 1-ben most továbbfejlesztett receptúrával és új dizájnnal. Élvezze kávéját gazdagabb ízzel, erősebb aromával és finom habbal a felületén.

Elkészítési útmutató: öntsön 150 ml forró (nem forrásban lévő) vizet a zacskó tartalmára és keverje össze, amíg a kávé feloldódik.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.