Illy Intenso őrölt kávé 125 g

Kód: 12812
1 590 Ft / db 1 252 Ft ÁFA nélkül
Elfogyott
A tétel elfogyott…

Exp. 11/2022

Illy Intenso 125 g Arabica Őrölt kávé . Ez egy erősen pörkölt kávé, nagyon markáns, telt illatú, teltebb testtel, aminek ízében egy csipetnyi csokoládé, sült kenyér és egy pici karamell nyoma is felismerhető.

100 % Arabica

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Illy Intenso őrölt kávé egy intenzív, kellemesen robusztus lecsengésű őrlemény,  meleg kakaó és szárított gyümölcs jegyekkel.

Az illy őrölt kávéival Ön az olasz kávégyártás klasszikusát vásárolja meg, amelyet évek óta élveznek a kávézókban világszerte. Ehhez a keverékhez csak válogatott gyártók 100%-os Arabica babjait használjuk, amelyek professzionális pörköléssel nyerik el testes ízüket. A tipikus eszpresszó aromákat egy kis karamell, pirított kenyér és egy csodálatos csokoládé jegy kíséri.

Illy őrölt kávé az egész napos élvezethez

Alacsony koffeintartalmának köszönhetően az illy őrölt kávé enyhe, egészséges eszpresszót eredményez, amellyel kényeztetheti magát egy finom esti étkezés után is. Az illy Intenso más olasz kávékülönlegességekhez is ideális, mint a caffè crema, cappuccino és latte macchiato.

Kiszerelés: 125 g

Az Illy SG Intenso kávé 100%-ban arabica enyhe savakkal és telt aromával. Nagyon alkalmas eszpresszó készítésére. A Trabeze egy erősebb ízű kávé, mint a klasszikus piros Illy, ugyanannyi koffeint tartalmaz. Alacsony koffeintartalma miatt egész napos ivásra alkalmas. Az arabicabab Dél- és Közép-Amerikából, Indiából és Afrikából származik. 

Hagyományos trieszti pörkölőben sütik. Az Illy Caffé céget 1933-ban alapította Francesco Illy, az az ember, aki a minőségi olasz kávé mellett egy gépet is adott a világnak annak feldolgozásához: Az első eszpresszógép. Az Illycaffé története abban a városban kezdődik, ahol sok más olasz pecsenyesütő történetét írták, és még mindig írják: Triesztben. Ez a kikötő, amely mindig is a régió hagyományos kereskedelmi kereszteződése volt, sok kávépörkölőt adott a világnak, és az Illycaffé a legjobbak közé tartozik. Illy Anna nővér és Ricardo Illy testvér.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: