Hausbrandt Espresso őrölt kávé 250 g

Kód: 5330
3 190 Ft / db 2 512 Ft ÁFA nélkül 1 276 Ft / 100 g
Raktáron (4 db)

Pörkölt őrölt kávé keveréke 100% Arabica

Csomag tartalma: 250 g

Részletes információ

Termék részletes leírása

Válogatott 100%-os arabica kávé keveréke. Édes, bódító ízű, átlagos teltségű, kellemes virágillatú kávé. Ideális eszpresszógépekhez.

Brazília, Közép- és Dél-Amerika legjobb gabonáinak gazdag keveréke. Finom, de intenzív ízű, közepes test hosszú utóízzel és enyhe savval.

Ez enyhe gyümölcsös aromát és ízt eredményez, egy csipetnyi keserű kakaóval.

Tökéletes eszpresszó, fantasztikus telt ízzel és ízek széles választékával, ínyenc kávé ínyenceknek. Az egyes kávétípusok optimális tulajdonságait kombinálva az így létrejött Hausbrandt kávé mindegyik tökéletes tulajdonságait megkapja. A Rommel technológiás rotációs kazánban, külön-külön és lassan, kis adagokban, egyenletes hőmérsékleten pörkölt fajtákból összekeverés után egyedi keverék jön létre a Hausbrandt Academia kávé megismételhetetlen aromájával. Kiváló kávé nagy százalékban válogatott Arabica kávéfajtákkal, rendkívüli aromával és telt ízzel. Harmónia azok számára, akik hisznek abban, hogy a jó kávé az élet fontos része.

Honnan származik a kávé?

Közép- és Dél-Amerika hegyvidéke ideális a kávéfák termesztésére, mivel az Arabica fajnak magasabb tengerszint feletti magasságra van szüksége betegségekkel és kártevőkkel szembeni érzékenysége miatt. Bár az Arabica kávénövény nem őshonos dél-amerikai növény, mégis ott találta meg új hazáját, talán annak köszönhető, hogy az eredeti hazája Afrika, és e két kontinens hasonlósága nagyon egyértelmű. Dél- és Közép-Amerika egyaránt kínálja az arabica kávéfát, egy olyan fajt, amelynek érett, pörkölt gyümölcseit Arabica néven ismerik, és minden kényelmet biztosít a problémamentes növekedéshez. A gyümölcsök adják a legjobb minőségű kávébabot. Az ebből a fajtából származó kávé alacsony koffeintartalmú, íze enyhe és édesen finom. A világ teljes kávétermelésének akár 70%-át teszi ki. A legtöbb arab innen származik, nem csoda, mert az állandó klíma és az ideális klíma biztosítja a legjobb ízt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Őrölt kávék
Súly: 0.25 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: