Dolce Gusto - René Vaníliás Kapszula - 16 adag

Kód: DGVNLA
1 590 Ft / db 1 252 Ft ÁFA nélkül 99 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Dolce Gusto kompatibilis Vanilla Café közepesen erős pörkölt kávéból készült, az illatos és finom vaníliaaromával együtt ellenállhatatlan illattal lengi körbe konyhádat. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Készíts Dolce Gusto gépeddel most egy olyan rendkívüli kávét, melyet a vanília íze jár át. Ez a kávé variáns közepesen erős pörkölt kávéból készült, az illatos és finom vaníliaaromával együtt ellenállhatatlan illattal lengi körbe konyhádat. Fogyasztását feketén ajánljuk, de tejjel és cukorral sem fogsz benne csalódni!

Vaníliás kávé

A vaníliás kávé manapság az egyik legnépszerűbb kávés ital. Ha valami intenzívet, finomat, és pikánst keresel, akkor a vaníliás kávét neked találták ki.

Mi a különbség a René Vaníliás Kapszula és a René Vaníliás Latte Macchiato Kapszula között?

Míg a vaníliás kávé esetében gyakorlatilag a kávé van ízesítve vaníliával, addig a vaníliás latte macchiato esetében a tejet ízesítették vaníliás aromával. Íme egy rövid összefoglaló, hogy jobban értsd, miről is van szó:

Vaníliás kávé Vaníliás latte macchiato
  • Nem tartalmaz tejet
  • A kávé van ízesítve vaníliával
  • Erősebb, intenzívebb íz
  • Tartalmaz tejet
  • A tej van ízesítve vaníliával
  • Lágyabb, krémesebb textúra

 

A vaníliás kávé fogyasztása során megízleled a kávébabok zamatát egy kis vaníliával megbolondítva.

Miért válaszd a René Vaníliás Kávékapszuláját?

A René Vaníliás Kávékapszula a fekete kávék szerelmeseinek az itala. Ha szeretnéd a reggeli kávédat kicsit feldobni, egy kis változatosságot csempészni a hétköznapokba, akkor mindenképpen próbáld ki a René Vaníliás Kávéját.

Mit tartalmaz a doboz?

A doboz 16 db kávékapszulát tartalmaz, ami 16 szervírozásra lesz elegendő. A vaníliás kávé elkészítéséhez nincs szükség tejkapszulára, hiszen a cél a kávébabok zamatának kiegészítése vaníliával.

Hogyan kell elkészíteni?

A vaníliás kávé elkészítése roppant egyszerű, csupán egy kapszulára lesz szükséged, a kávékapszulára. Az italt ajánlott feketén fogyasztani, így fogod megtapasztalni a kávészemek és a vanília tökéletes harmóniáját.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A cég családi vállalkozásként indult több mint 27 évvel ezelőtt, és most a tulajdonosok második generációja vezeti az üzletet. René és Celmar márkanév alatt sokféle kávét forgalmaznak. Vállalkozásuk a hagyományos kávé- és teagyártás sokéves tapasztalatára épült és az élen járnak az új ,egy adagos kávé- és teatermékek piaci trendjeiben.