Dolce Gusto - René Lungo Forte Kapszula - 16 adag

Kód: DGLFC
1 590 Ft / db 1 252 Ft ÁFA nélkül 99 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Café René Lungo Forte Dolce Gusto kapszula egy finom, kellemesen erős pörkölt kávé, amelyet azoknak ajánlunk, akik értékelik az intenzív ízt és a felülmúlhatatlan aromát.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Café René Lungo Forte Dolce Gusto kapszula egy finom, kellemesen erős pörkölt kávé, amelyet azoknak ajánlunk, akik értékelik az intenzív ízt és a felülmúlhatatlan aromát. Élvezd te is a kávé fekete ízárnyalatait és krémességét, akár kora reggel vagy a délutáni órákban.

A Cafe René Lungo Forte nagyon sok mindenben hasonlít az eszpresszóhoz, azonban mégsem szabad őket összekeverni. A ’lungo szó ’hosszút jelent olaszul, amely a kávé kiöntésének módjára utal, a magyar nyelvben hosszú kávéként találkozhatunk vele. A lungo kávé, azaz a hosszú kávé több vízzel készül, több koffeint tartalmaz és sokkal intenzívebb, erőteljesebb az íze is. A Cafe René Lungo Forte kávékapszula 9-es erősségű, ami azt jelenti, hogy testes állagú és intenzív aromájú, erős kávéról beszélünk.

Miért válaszd a Café René Lungo Fortét?

A Café René Lungo Forte kávékapszula ideális választás azoknak, akik szeretik a:

  • hosszú-, erős kávét
  • az intenzív aromát
  • az erős pörkölést
  • és a magas koffeintartalmat.

Az eszpresszóval ellentétben a lungo kávé tetején csupán egy vékony réteg hab van, így a kávé nem ad kellemesen krémes érzetet és lágy textúrát. Ebből kifolyólag a lungo azoknak fog örömet okozni, akik az erős, testes, gazdag kávét szeretik, mindenféle mellékes krém, cukor vagy egyéb ízesítő nélkül.

A Café René Lungo Forte kávékapszula elkészítése után nincs más dolgod, mint élvezni a kávébabok zamatát. Dőlj hátra és hagyd, hogy a kávé átjárja az egész tested.

Mit tartalmaz a doboz?

A doboz 16 db kávékapszulát tartalmaz, tehát 16 alkalomra elegendő lungo kávét tudsz készíteni belőle.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A cég családi vállalkozásként indult több mint 27 évvel ezelőtt, és most a tulajdonosok második generációja vezeti az üzletet. René és Celmar márkanév alatt sokféle kávét forgalmaznak. Vállalkozásuk a hagyományos kávé- és teagyártás sokéves tapasztalatára épült és az élen járnak az új ,egy adagos kávé- és teatermékek piaci trendjeiben.