Dolce Gusto - René Colombia kapszula - 16 adag

Kód: DGRCOL16
1 590 Ft / db 1 252 Ft ÁFA nélkül 99 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A Dolce Gusto kompatibilis René Colombia a Kolumbiából származó Arabica kávé gazdag és kiegyensúlyozott ízével tűnik ki.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto kompatibilis René Colombia a Kolumbiából származó Arabica kávé gazdag és kiegyensúlyozott ízével tűnik ki. A hosszú és gondos pörkölési folyamatnak köszönhetően ezt a kávét kivételesen finom íz és enyhe sav jellemzi.

A Single Origin kávék sorozata ideális az új ízek felfedezését kedvelőknek. Próbáld ki mindegyiket, és találd meg kedvenced.

A René Colombia közepes lángon pörkölt, kolumbiai kávébabból készült kapszula, mely a gondosan zárt kapszuláknak köszönhetően ellenállhatatlan eszpresszót varázsol elénk -frissen őrölt formában. A Colombia kávé élénk ízvilágú, ízében a csokoládé és a karamell ízletes jegyei fedezhetők fel.

Kapszulák száma a csomagban: 16
Intenzitási szint: 8

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A cég családi vállalkozásként indult több mint 27 évvel ezelőtt, és most a tulajdonosok második generációja vezeti az üzletet. René és Celmar márkanév alatt sokféle kávét forgalmaznak. Vállalkozásuk a hagyományos kávé- és teagyártás sokéves tapasztalatára épült és az élen járnak az új ,egy adagos kávé- és teatermékek piaci trendjeiben.