Bristot Grand Cru őrölt kávé 250 g

Kód: 5564
3 390 Ft / db 2 669 Ft ÁFA nélkül 1 356 Ft / 100 g
Elfogyott
A tétel elfogyott…

Tartalma: 250 g őrölt kávé.

Keverék: 80% Arabica  20% Robusta

Részletes információ

Termék részletes leírása

100%-ban Brazíliából és Közép-Amerikából származó arabica keveréke, Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkező ültetvényeiről. Finom kávé, gyakorlatilag savtartalom nélkül. Gazdag olasz eszpresszó egy csipetnyi citrusvirággal, kiváló testtel, egy csipetnyi csokoládéval és fűszerekkel. Minden típusú babkávéfőzőhöz alkalmas.

Honnan származik a kávé

A Bristot Rainforest Brazília, Mexikó és Costa Rica legjobb arabica 100%-át tartalmazza. A kávét itt 500-700 méteres tengerszint feletti magasságban termesztik. Mexikó a nyolcadik legnagyobb kávétermelő a világon. A Costa Rica-i kávé magas koffeintartalmáról ismert. Az arabica általában az Arabica kávénövény terméséből készült kávé neve, egy örökzöld cserje, amely 5-8 méter magasra nő. Az arabica kávé kiváló minőségű kávé, és bár kevesebb koffeint tartalmaz, ízek és aromák széles skáláját kínálja. 

A gyártóról

Domenico Bristot volt a pörkölés alapítója, amely ma is az ő nevét viseli. A siker kulcsa, mint sok korabeli sikeres ember, a kemény munka, a képesség, a szerencse és az intuíció volt. 1919-ben, Bécsből hazatérve, kis pörkölőt alapított, ahol a Bécsben megszerzett kávépörkölési ismereteit kamatoztatta. Néhány évvel később, sok próbálkozás után végre elérte a kívánt eredményt, egy teljes aromájú, édes, gyümölcsös ízű kávét, amely különbözött az akkoriban kínált többi kávétól. És éppen ez a Bristot márka sikerének titka, a különleges pörkölés, a legjobb alapanyagok keresése és mindenekelőtt a tökéletesség iránti vágy. Mindez a tökéletes eszpresszó élményért.

A Caffè Bristot mindig nagy figyelmet fordít a társadalmi és környezeti felelősségvállalásra. Az ökológiai és fair trade termékek elengedhetetlenek. A Rainforest Alliance-szal együtt ma egy új keverékkel rendelkezik, brazil és közép-amerikai kávékkal, amelyeket a Rainforest Alliance tanúsított farmjain termesztenek. A Rainforest Alliance minősített ültetvényei garantálják a természeti erőforrások védelmére és a munkavállalók jogainak tiszteletben tartására vonatkozó vonatkozó szabványok betartását.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Őrölt kávék
Súly: 0.25 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: