Értékelés: Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Pumpspray hajlakk Komment írása

Megbízható hajlakkot keresel, amely jól tart és az árától sem szalad fel a szemöldököd? Akkor érdemes kipróbálnod azt a terméket, amit én már évek óta használok, ez pedig nem más, mint a Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Pumpspray hajlakk.

Még évekkel ezelőtt ajánlotta a fodrászom, aki rendszeresen használja is ezt a lakkot, de akkor még kicsit szkeptikus voltam, mivel addigra már rengeteg pénzt dobtam ki az ablakon egyéb márkák termékeire, amelyek nem igazán azt adták, amit vártam volna tőlük. Végül úgy döntöttem, adok egy esélyt ennek a lakknak, és milyen jól tettem! Azóta sem találtam olyat, ami ennél megfelelőbb lenne a számomra, habár őszintén szólva, annyira meg vagyok elégedve a Silhouette-tel, hogy nem is kerestem. 😊

Egy remek ár-érték arányú termékről beszélünk, amely megbízható tartást nyújt, nem nehezíti el az egyébként vékony szálú hajamat, épp ellenkezőleg: a hajam könnyen fésülhető és könnyen kezelhető lesz tőle. Az illata néhány hajlakkal ellentétben igazán kellemes, nem tolakodó. Amire figyelni kell, hogy minimális mennyiség is elegendő belőle és nem árt enyhén bedörzsölni a hajba. A használat során nem hagy maradványokat vagy fehér réteget a hajon, sőt, a hajam a hajlakkal együtt is mindig természetesnek hat.

Persze, ahogy a többi termék, úgy ez a hajlakk sem tökéletes, néhány nap után ugyanis előfordul, hogy viszket tőle a fejbőröm, ám nagyon egyszerű kimosni a hajból, így ez a hátrány gyakorlatilag említésre sem méltó, hiszen egyébként sem ajánlott több napig a hajon hagyni ilyen jellegű termékeket. Ellenben a hajam még ekkor sem lesz tőle zsíros vagy ragacsos tapintású, amit pedig már több termék esetében is tapasztaltam korábban. Részemről ez hatalmas piros pont.

Ami a külsejét illeti, nekem nagyon tetszik az elegáns fekete és minimalista megjelenés. Persze tudjuk, a külső nem minden, de a Schwarzkopf mindig is ügyelt a profi és szemet gyönyörködtető kivitelezésre, és ez esetben a külső tökéletesen tükrözi a belsőt.  A termék háromféle kiszerelésben kapható: a 200ml-es nagyon praktikus, hiszen magammal tudom vinni, ha elutazom pár napra vagy nyaralni megyek, de akár a kézitáskámban is elfér, így szükség esetén bármikor előkaphatom; az 500ml-es és 1000ml-es pedig gazdaságosabb, és persze tovább kitart.

Összességében én csak ajánlani tudom a Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Pumpspray hajlakkot, nekem tökéletesen bevált. Három szóval tudnám jellemezni: megfizethető, minőségi, megbízható. Ha nem hiszed, járj utána! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük